Klachten & Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht gemaakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient niet gewassen te zijn

2.Meld je retour aan via de mail, info@ukkepuckie.nl. Geef daarin aan welke artikelen je wil retourneren, vermeld hierbij altijd je bestelnummer.

3.Verpak de artikelen goed zodat ze tijdens de zending niet kunnen beschadigen.

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Ukke Puckie
It Dwershus 8
8941AT Leeuwarden

5.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Heb je voor Klarna gekozen? Dan brengen we het bedrag van je retour in mindering op je Klarna factuur.

 

Service
Ben je niet tevreden, heb je vragen en/of opmerkingen of zijn er andere dingen die beter kunnen?
Stuur dan een mail naar info@ukkepuckie.nl. Wij streven er naar om dit binnen 5 werkdagen af te handelen.


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ukkepuckie.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2020 - 2024 Ukke Puckie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel